next concert: Classic Friday Night // Serenades in het Park // 21 juni 2024
Rossi Ovtcharova

Klassiek Huiskamerconcert

Een vioolconcert in je eigen woonkamer

Geniet van een klassiek huiskamerconcert in de intieme setting van jouw huiskamer. Het programma bestaat uit korte en afwisselende klassieke muziekstukken van verschillende componisten. Tussendoor vertel ik je de achtergrond van het werk, over het leven van de componist en de periode waarin de componist leefde. Zo komen de muziekstukken nog meer tot leven.

Een klassiek concert in de tuin?

Heb je een mooie buitenruimte of tuin, dan is dat zeker mogelijk! In de zomer is dat een perfecte locatie voor een klassiek tuinconcert. Muziek in de natuur geeft een geheel eigen beleving aan het concert.  

Een feestje vieren met klassieke muziek?

Een klassiek concert maakt een feest onvergetelijk voor jouw gasten. Voor elke gelegenheid bestaat er een passend ensemble en/of muziekstijl. In overleg stel ik een programma samen speciaal voor jouw feest. 


Wat kost een Klassiek Huiskamerconcert?

Een huiskamer- of tuinconcert boek je al vanaf 250,- excl. reiskosten. Een klassiek concert op je feest is al mogelijk vanaf 500,- excl. reiskosten.

Neem contact op
Copyright 2022 Rossi Ovtcharova - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram