Nu verkrijgbaar: CLASSIC FRIDAY NIGHT  JAARABONNEMENT
Rossi Ovtcharova

Jaarabonnement

Vier Classic Friday Night concerten in 2023-2024 op de mooiste locaties in Amersfoort. Ieder seizoen gevangen in een muzikale beleving met verschillende gastmusici die allen hun sporen in de muzikale wereld hebben verdiend. 

Voor de trouwe concertbezoeker heb ik vanaf dit seizoen een jaarabonnement waarmee je korting ontvangt op de ticketprijs én een concert cadeau krijgt. Het jaarabonnement is tot eind september 2023 verkrijgbaar voor een earlybirdprijs van 67,50 per persoon. Daarna betaal je 75,00 voor het jaarabonnement. Losse tickets zijn verkrijgbaar voor 25,00 per persoon.
Bestel het jaarabonnement
17 november 2023

Kroonjuwelen voor strijkers

Met Rossi en Rada Ovtcharova - viool en Emlyn Stam - altviool
Een programma voor twee violen en een altviool, vol pronkstukken en echte klassiekers. Met o.a. de evergreen Passacaglia van Händel, een grand duo voor twee violen van Louis Spohr, maar ook wat minder bekende maar erg mooie werken van Reger en Taneyev. Dit concert vindt plaats in de oude Rochus kapel in Amersfoort, een bijzonder sfeervolle en intieme locatie.
2 februari 2024

Boheemse dromen

Met Rossi en Rada Ovtcharova - viool, Emlyn Stam - altviool, Willem Stam - cello en Daan Treur - piano
Een programma rondom Antonin Dvorak’s mooiste en meest geliefde kamermuziek, o.a. delen uit de Bagatellen, Drobnosti, het Dumky pianotrio en het bekende pianokwintet in A. Dvorak was een meester in het creëren van intieme sferen, vaak melancholisch van aard vol verlangen en nostalgie. Wellicht had de componist zijn geliefde thuisland Tsjechië enorm gemist tijdens zijn verblijf in Amerika. Dit concert vindt plaats in de st. Aegtenkapel in Amersfoort.
5 april 2024

Sonata

Rossi Ovtcharova - viool, Daan Treur - piano
Een bijzonder programma dat dient als een rondleiding door een sonatevorm dat al eeuwenlang een van de meest gebruiken vorm is in de klassieke muziek. Deze vorm heeft een vaste opbouw als houvast, maar desondanks maakt ieder componist een geheel eigen versie daarvan. Wij kiezen een aantal spraakmakende, geliefde en contrasterenden werken om de verschillen goed te illustreren. Dit concert vindt plaats in de st.Aegtenkapel in Amersfoort.
21 juni 2024

Serenades in het park

Rossi Ovtcharova en Belemir Baran - viool, Davita Laseur - altviool, Gied van Oorschot - cello en Lucia Mateo Calvo- bas
De favoriete strijkersserenades van Elgar en Dvorak in de buitenlucht. Met dit concert vieren we de langste dag van het jaar samen met een aantal jonge, net afgestudeerde, talentvolle musici in de mooie ambiance van het Elisabeth Groen park. Vooraf aan dit concert is er een hapje  te bestellen bij het Parkhuis, waar ook de borrel na afloop plaats zal vinden.
Copyright 2022 Rossi Ovtcharova - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram