next concert: Classic Friday Night // Serenades in het Park // 21 juni 2024
Rossi Ovtcharova

Word vriend van Stichting "Klassieke Ontmoetingen"

De Stichting “Klassieke Ontmoetingen”, met Rossi Ovtcharova als artistiek leider, organiseert hartverwarmende, laagdrempelige concerten van hoog niveau voor groot en klein. Muziek van lang en kort geleden, muziek die troost, verbindt en verwondert. Muziek als reisgids door de tijd en als herkenning van jezelf in een ander. Muziek als taal van het gevoel. Geloof jij in onze missie en wil jij onze projecten ondersteunen? Samen brengen we zoveel mogelijk mensen in contact met klassieke muziek en verlagen we elke denkbare drempel die er is! Op welke manier kun je ons steunen?
Stiching Klassieke Ontmoetingen

Ambassadeur

Je kan al vanaf 15 € (een extra kaartje kopen voor een introducee) een wezenlijk verschil maken. Dat kan ook heel praktisch en makkelijk door het voort te zeggen en/of vrienden en familieleden mee te nemen.

Vriend(in) van de Stichting

Wil je echt een vriend worden en een lid zijn van onze muzikale kring? Voor 35 € per jaar ben je al een van ons en help je om onze klassieke ontmoetingen voor een breder publiek mogelijk te maken! Uiteraard krijg je er ook zelf wat moois voor terug: We nodigen je uit om alle andere vrienden te ontmoeten op de feestelijke viering van ‘de dag van de muziek’ op 21 juni met een hapje en een drankje en natuurlijk live muziek van oa Rossi & friends!

Verder krijg je: Extra muzikale toelichtingen en het programma van het concert een week vooraf in je mailbox & voorafgaand aan elk concert ben je een kwartier voor de officiële opening van de zaal welkom om een mooi plekje uit te zoeken.

HartsVriend(in)

Wil je tot onze hartsvrienden behoren? Wanneer je ons steunt met 75 € per jaar krijg je vanzelfsprekend altijd een extra bijzondere ervaring tijdens elk concert! Je krijgt bovendien: een speciale persoonlijke toelichting van het programma voorafgaand
aan elk concert door de musici, (30 minuten voor de zaal open gaat), een voorproefje van het volgend concert in je mailbox, één week van te voren om alvast ‘in the mood’ te komen & natuurlijk een gereserveerd plekje vooraan in de zaal!

Zakelijk Sponsor

Je kan ook kiezen om een officiële sponsor te worden door in de duurzaamheid en het voortbestaan van onze initiatieven te investeren. Dat kan al vanaf 350 € per jaar. Daar zijn wij natuurlijk enorm dankbaar voor en dat maken we kenbaar door: Je naam en/of logo elk concert weer te tonen, van het programma boekje tot aan een plekje op onze website en drukwerk, alle andere privileges die je krijgt als (harts)vriend zijn natuurlijk ook voor jouw geldig & en om onze dankbaarheid nog explicieter te maken, geven we je een concert aan huis, tuin of bedrijfspand cadeau!

Andere bijdrage

Zou je op een andere manier willen bijdragen, bijvoorbeeld met een ander bedrag of praktische hulp tijdens een concert? We nodigen je graag eens uit om dat te bespreken. We waarderen iedere vorm van hulp!
Copyright 2022 Rossi Ovtcharova - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram